Pulpe in bacon

de anca_rm in Pui, 8 Ian 2014 | 36722 vizualizari

 

Simplu de facut , dar de effect si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • -6 pulpe de pui (ciocanele)
  • -12 felii de bacon
  • -sare
  • -piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe in bacon:

Pulpele le curatam si le spalam

 Le condimentam si le lasam putin asa

 Fiecare pulpa o invelim in bacon , eu am folosit cate 2 felii de bacon pentru fiecare pulpa .

 Asezam intr-o tava antiaderenta si dam la cuptor pentru 25-30 minute

 Se vor rumeni frumos si  sunt foarte gustoase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe in bacon" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele in bacon la cuptor